Laatste verhaal op au-pair blog

Bonjour,

Hier mijn laatste verslag op dit blog. Ik begin een nieuw hoofdstuk van mijn avontuur en daar vind ik een nieuw blog bij passen! Jullie kunnen mij voortaan volgen op:

www.lukaopreis.waarbenjij.nu

Hier nog even kort hoe de laatste dagen bij de familie in Brisbane waren.

De familie was een paar dagen naar Byron toe. Blandine kwam aan op maandag. Vanwegen het weer kwam het gezin op dinsdag terug. Het was/is in Brisbane en daar aan de kust echt rotweer. Regen, regen en nog eens regen. Ik moet erbij zeggen dat het dan wel30 graden is.

Vrijdag wezen bbq en in south bank vanwegen Vita haar verjaardag! Was echt super leuk en lekker natuurlijk. Met 5 meiden en de buurjongen van Vita hebben we een heel gezellige avond gehad.

Zaterdag in de avond uiteten bij een heel leuke tent midden in de stad met Madelon en Vita een beetje ter gelegenheid van mijn afscheid maar daarna hield het ook snel op want we hadden een beetje te veel gedronken die avond ervoor. Voor mij kwam dat wel goed uit opzich omdat...

Een spaanse kennis Karin met haar vriend belde me op met de vraag of ze misschien een accomodatie wisten omdat ze een nachtje in Brisbane wilde slapen. Omdat ik Karen en Maikel ken van mijn weekendje Gold Coast met Rinske die we toen ook spontaan opbelde met de vraag of we niet toevallig bij hun konden slapen kon in natuurlijk het niet maken om nee te zeggen tegen onze ow zo fijne gasten kamer. Ook Madelon kwam gezellig mee en het werd een gezellige avond!

Die dag erop kwam Merel Swart even wat drinken. Het was wel toevallig dat het op die dag precies 6 maanden geleden was dat we opgehaald werden door onze gezinnen. We hebben alle hoogtepunten even besproken en kwamen tot de conclusie dat we echt een top tijd als au pair hebben gehad!

Maandag kwam Blandine aan! S avonds rond half 10. Overdag heb ik mijn kamer uitgemest en ben ik verplaatst naar de gastenkamer zodat Blandine lekker in haar kamer kon.

Het is een leuke meid van 23 jaar. Een beetje stil maar dat komt denk ik door dat ze nog niet heel goed engels praat. Maar ze komt aardig over en ik hoop dat ze een top tijd gaat hebben.

Die avond had ik ook met Camille (mijn franse vriendin) afgesproken. Ik belde haar met de vraag of ze misschien bij mij wilde komen voor een drankje. Het bleek dat zij eigenlijk nog een plek wilde om te slapen. Tuurlijk kon was ze welkom! Dus hebben we heel gezellig al haar foto's van haar maand reizen met haar ouders bekeken tot ver na middenacht! De volgende dag vertrok ze vroeg naar Bali en heb ik haar uitgezwaait! Na dat reisje gaat ze weer studeren in Brisbane voor een 2e symester.

De volgende dag kwam dus de familie terug. Die avond nam ik Blandine mee naar de bios. Ze moest echt even iets leuks doen want de hele dag thuis hangen is ook niets. We waren we klets nat want geloof me...regenen kan het in Brisbane!

Woensdag had ik afscheidsdinner met Emma de gezellige buurvrouw Johanne en Blandine in het restaurant wat Chris en Emma ook beheren: Malts. Erg leuk om het restaurant te zien! Daarna van plan om uit te gaan maar toen ik mijn inbox checkte was er een bericht van mijn goede vriendin Vita: Er is ingebroken.. Alles is weg!! Echt alles is daar gestolen. En geloof me die familie had veel spullen en ook al Viet haar spullen waren weg plus portomonee en dus na een aantal telefoontjes een film gehuurt en knus in de gaste kamer geslapen de volgende dag in CSI Brisbane waker geworden ivm forensisch onderzoek. Best appart/spannend.

Op donderdag vertrok ik naar Sydney. Ik had een mooi fotoboek gemaakt voor de familie met foto's van het afgelopen half jaar. De kids en Chis en Emma brachten me naar de luchthaven. En ik moest toch wel even slikken toen Emma vertelde dat ze echt heel blij was met mij en bang is dat Blandine niet zo goed zal zijn als mij. Maar ik weet zeker dat het wel goed komt.

Ik vloog de lucht in om 5pm. Op naar nieuwe avonturen. Het was nog een heel gedoe omdat mij normale vlucht een uur vertraging had en daardoor ik de vraag kreeg of ik een uur eerder kon vliegen. En dus moest ik enorm opschieten maar mijn naam die dus van de ene maatschpij naar de andere moest verplaatst ofzo kwam pas naar een half uur uit de lucht in het programma.. Maargoed. Dus kwam ik ook iets eerder aan. Owja het was Australia Day op 26e van januari en dus op die dag. Helaas dus niet heel veel van mee gekregenl

Nu ben ik dus al 4 dagen in Sydney en vermaak me prima. Maar dat kan je lezen op mijn nieuwe blog! www.lukaopreis.waarbenjij.nu !! Dus als je het leuk vond om mij te volgen terwijl je altijd automatisch een e-mail kreeg moet jeje e-maileven opnieuw invullen!

See ya!

Liefs vanuit Sydney Luka

ps: Het voelt wel lekker om ex au pair te zijn. Natuurlijk ga ik de kinderen en de familie missen maar het was genoeg een half jaar. Nog even geen kids voor mij. Ha