Einde 6 maanden Au pair, het avontuur gaat beginnen!
Hi,
Hier toch nog een verlag vanuit Brisbane. Vandaag, 22 januari, ben ik precies zes maanden in mijn australische host family! Dit betekend dat mijn 2e avontuur gaat beginnen. Dit wordt een echt reis blog nu! Niet meer in een stad in Australie, geen eigen kamer meer, geen zwembad, geen auto, geen eten dat voor me gekookt word, geen 165 dollar per week meer, geen uitgebreide kledingkast met 10 paar schoenen en ondertussen 25 jurkjes. Maar ik zal heel Australie onveilig maken met één rugzak die voor 6 maanden gevuld zal worden.
Wat is de tijd snel gegaan! Echt de zes maanden dat ik hier was zijn zo snel gegaan! Ik weet als de dag van gister nog dat Merel en ik opgepikt werden bij de jeugdherberg door onze gast ouders. Dus vandaag heb ik Merel ook even op bezoek gehad en even onze hight lights van ons avontuur besproken, al had ik vooral in het begin veel contact met haar.
Sam en Annie zijn echt gegroeid in een half jaar! Annie als kleine 6 maanden oude baby is nu een peuter van 1jaar oud! Ik zag haar leren kruipen, haar eerste woordjes leren en nu is ze aan het leren lopen en ze trekt zich dus ook overal aan op! Het is leuk dat ik ook een naam heb: Lulu is het geworden. Mammam was haar eerste woordje en later kwam dus dada en lulu en Nenna (oma)
Samuel is een slim kereltje van 3 en half geworden. Hij heeft volgens mij wel door dat ik weg ga. Laatst waren we buiten aan het spelen en vertelde hij mij: 'Luka, wanneer jij terug komt van vakantie, dan komen mama en ik je halen en dan kan je hier komen wonen en dan zullen mama en ik voor je zorgen.' Zo schatig. Hij heeft dus wel door dat ik echt weg ga. Na een half jaar kom ik weer een kijkje nemen bij de familie om al mijn spullen op te halen die ik nu niet kan meenemen in mijn rugzak.
Darcy had een super lieve brief geschreven naar mij. En Sian is vertrokken naar Cambodja voor 2,5 week dus daar heb ik ook al afscheid van genomen. Rory en zijn vriendin Amy waren hier nog voor dinner van de week. Ze waren naar Indonesie geweest voor 5 weken dus het was leuk om de verhalen te horen. De familie is nu een paar dagen naar het strand. Morgen komt Blandine aan. Jo de buurvrouw haald haar op van het vliegveld en brengt haar naar huis. De kids en Emma en Chris zullen woensdag terug komen en dan ga ik donderdag om 5 uur Brisbanese tijd de lucht in naar Sydney!
Donderdag de 26e is het australia day! Het wordt dus een groot feest in Sydney!
Veder heb ik mijn vlucht terug verzet! Eerst had ik mijn ticket in maart of april ofzo. Maar ik blijf lekker nog een tijdje in dit prachtige land. Op 8 juli vlieg ik de lucht in. En op 10 juli kom ik weer aan op nederlandse bodem.
Nu ga ik weer veder met pakken,
Veel liefs vanuit Brisbane!
Hoi! Heb je het backpacken helemaal zelf geregeld of heb je via travel active een combinatie programma van backpacken en au pair geregeld:)?