Grenzeloos verliefd- Australië

Ik was niet opzoek naar een relatie.. had er geen zin in. Zeker niet aan de andere kant van de wereld...

Hier in Australië was ik aan het werk bij The Landing op vrijdag 30 oktober. Ik bediende 2 tafels van de builoft die avond. Een van de gasten aan de tafel was Trent.

Er was zo een aantrekkingskracht.. dat ik niet naar die tafel kon kijken. Echt heel gek. Misschien liefde op het 1e gezicht?! Helaas zat er een leuke spontane jongedame naast hem, wat erg leek op zijn vriendin. Ik vertelde Camille al dat er een gast was waardoor ik niet normaal kon werken. Zij lachen natuurlijk en vertelde dat alles kapot kan!

Aan het eind van de avond vroeg hij me mee uit.. kwam naar me toe en schreef zijn nummer op mijn hand! Camille en ik super blij en Camille vertelde dat ze mijn bruidsmeisje wilde zijn.

Dat weekend was ik naar de gold coast met wat vrienden en vond uit dat de jongedame zijn zus was! Dit was goed nieuws!! Veder vond ik uit dat hij werkt/stage als een paramedic dit is een ambulance medewerker. Dat hij nu weer thuis woont op 22 min van mijn huis vandaan. En dat hij volleybal speelt.

Ondertussen ken ik hem bijna een maand. En weet ik dat hij niet een beetje van volleybal houdt maar echt hoog beachvolleyball speelde en er voor 3 jaar uit was ivm zijn opleiding. Waren we leuk wezen schaatsen kreeg hij een telefoontje met de vraag hoe serieus hij wil volleyballen... Nu hij zijn opleiding afrond in November wil de volleywereld hem terug. Hiervoor moet hij naar Perth (5 uur vliegen). Het is echt een super aanbod hij had het over internationaal en de olimische spelen in 2016. Hij is nu 22 jaar oud en als je aan de top wilt spelen ben je op ze best met een leeftijd van 26 jaar, daarna kan je aan de top blijfen tot ongeveer 32 jaar. Dit was nadat ik hem 2 weken kende maar hij wilde niet weg van mij! Dus hij weer met zijn coach bellen en zijn coach had super goed nieuws want ze kunnen om hem heen kunnen werken dat hij in Queensland is. Hij moet alleen voor 3 weken weg... 2 weken naar Perth en 1 week in Adelate. Zijn mentor vertelde dat ik wel mee kon en dat we in zijn appartement konden verblijven. Ik heb 1 week vrij in mijn au pair leventje.. en gister had ik had het over nieuwjaar in Sydney met Trent. En hij vertelde dat hij dat heel graag met mij daar wil vieren. Dus ik denk dat ik dan een weekje naar Sydney ga met hem. Wel jammer want hij wil me heel graag voorstellen aan al de volleybal jongens, coach en alles laten zien van die wereld.

Veder zou het ook super zijn als we samen konden reizen. Maar hij moet zo veel trainen! Dus het word nog heel ingewikkeld. Maar tot februari is hij hier in Queensland! En gelukkig neem ik hem niet zijn mogelijkheid om te sporten af.

Van de week had hij een van zijn laatste shifts in de ambulance. En zijn mentor wilde mij heel graag ontmoeten. Dus ze probeerde naar mijn huis te komen. Super leuk voor Sam want ik had gevraagd of Sam even in de Ambulance kon kijken en dat mocht! Helaas kregen ze een job. Dus ik was naar het shoppingcenter. Toen kreeg ik een sms dat de ambulance op 5 min van het shoppingcenter was en dat ik naar de bushalte moest komen! Dus ik naar de busstop en daar stond de ambulance klaar. Hahha wat een grap dus ik in de ambulance! Zijn mentor Al ontmoet. Ze waren opweg naar mijn huis maar kregen een oproep! Dus ik moest met spoet de ambulance weer uit. Ambulance aan de kant van de weg en hoppa ik was weer op straat. Een paar jongens schreeuwde vanuit de auto.. meisje ben je ziek?! Ik kon alleen maar blij zijn dat ik hem voor 1 seconde had kunnen zien! Natuurlijk was ik benieuwd wat Al van mij en de hele situatie vind en Trent vertelde dat toen ik de Ambulance uit was dat hij schreeuwde wooaaahhh.. how stunning I was. And dat hij het een goed idee vond dat Trent hier blijft voor mij. Al heeft namelijk ook zijn vrouw ontmoet op 22 jarige leeftijd en is na 6 maanden getrouwd! Dus alles is mogelijk. Haha

Veder heb ik hem al heel wat nederlandse producten laten eten want we zijn naar de dutchshop geweest. Hij houd niet van drop.. maar hij heeft nog niet alle drop geprobeerd! Veder gingen de stroopwafels, speculaas, tompoes, enz wel naar binnen. Maar niet te veel want hij moet fit zijn voor het aankomde seizoen. Ook heeft hij al geskypt met Anne, hij wil heel graag mijn nederlandse vrienden ontmoeten en natuurlijk mijn ouders die op 2 februari aankomen in Sydney!

Mijn verjaardag is bijna! 2 November word ik 19jaar. En je raad nooit wat hij heeft gedaan. Volgend weekend neemt hij me een weekend mee naar de gold coast. Ik wilde verrast worden maar Emma wilde wel graag weten waar ik verbleef. Dus ik vragen waar we verblijfen en toen ik dat aan Emma vertelde moest ze lachen. Daar wilde ze altijd al een keer heen.. Het is schijnt super super super mooi te zijn.. Dus ik ben benieuwd!!

Hoe de toekomst eruit ziet weet ik niet. Je weet natuurlijk ook niet hoe het gaat lopen. Tot februari is hij dus in Queensland en waarschijnlijk aan de gold coast aan het trainen. Dit is een uur rijden. Daarna wil ik echt gaan reizen en hij wil ook heel graag mee maar dat zal waarschijnlijk heel moeilijk gaan want dan moeten we reizen naar plekken waar hij kan trainen. Dit wil hij niet want hij wil dat ik alles te zien krijg. Dus dat moeten we dan maar uitzoeken.

Hij heeft al gekeken of hij kan werken als parametic in Nederland maar in Nederland kan dat niet omdat ze daar allemaal verpleegkundige zijn. Ik moet namelijk ergens studeren en ik hoor van alle studenten dat in Australie studeren heel heel duur is, dus dat is geen optie. Vanochtend had ik het daarover met Emma en ze kwam met het idee om dan in de UK te gaan wonen. Maarja wat daarna. Als zijn passie en droom is om te volleyballen.. Terug naar Australie? Zo moeilijk!!

De tijd zal het leren en ik denk dat elke keuze wel ergens goed voor is. Al maakt het me ook een beetje bang. Want ik wil niet dat hij zijn passie voor volleybal opgeeft voor mij.

Maar tot februari woont hij lekker op 22 min van mij vandaan en hij zal waarschijnlijk in de weekenden trainen. We zullen zien hoe het loopt!

Veel liefs Luka

Merel

Nou dan moet ik hem ook maar eens snel zien ;) hij moet natuurlijk wel even gekeurd worden! X

Carola van Staaveren

Wat een spannend nieuws, Luka! En alvast heel erg hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag morgen! Roos en ik zullen het glas heffen om op je gezondheid en op het prille geluk te klinken...
Een heel fijn weekend aan de Gold Coast, hoe romantisch... Veel liefs,

Annelotte

wat super leuk Luuk.
klinkt als een luxe positie, maar die alsnog natuurlijk heel moeilijk is.
maar super gaaf vind ik het!:D
xxxxx lot

Lynn

haha, ik lees nu pas de reactie van Annelotte.
Klinkt als een luxe positie. Dat is zeker waar! hihi, maar leuk! kusx