Home sweet home
Ik ben eindelijk bij mijn nieuwe familie! Zo leuk, indrukwekkend, en natuurlijk ook een beetje spannend! Ik zit nu in de zon in mijn achtertuin met palmbomen. Zo onwerkelijk. Gisteren hebben Merel en ik een super leuke dag gehad in Brisbane en we werden om 15 uur opgehaald door onze families.
Wewareneven bang dat al onzebagageniet in deauto's paste maar er was niets aan de hand wantdaar kwamen de dikke auto's voorreiden. Emma, Sam, en Annie (moeder en 2 kids) kwamen mij ophalen. Merel Haar ouders waren er ook al snel. Het is als het niet druk is ongeveer 10 min rijdenvanaf het CDB.
Weetje; Ze rijden hier links en het stuur zit aan de andere kant. Even wennen dus.
Mijn familie is dus super aardig! De 3 pleegkinderen zijn er alleen dit weekend niet. Rory en Sian komen zondag thuis dus dan kan ik die ook ontmoeten, Ik mag alles doen om me thuis te voelen en alles vragen. Ze hebben draatloos internet waar ik gebruik van mag maken, handig! Mijn mobiel heeft ook internet super fijn!
Emma heeft geinformeerd over het bank account. En ze gaan een rekening openen die meer families met nanies hebben. Dan heb ik een soort van 2 rekeningen, een voor mijzelf en een waar zij geld op kan zetten als ik even boodschappen moet doen.
Het weer is hier geweldig! En dit is de winter! Ongelovelijk! Je moet hier eigenlijk verpicht een hoed en een zonnebril op!
Het huis is super! Groot! Mijn kamer is heel fijn! Het zwembad word nog niet gebruikt maar ik mag het al wel gebruiken. Hier gaan ze er pas rond september in want dan word het pas echt warm voor hier.
Ze in de keuken 3 klokken hangen. Een met de tijd van Londen, Brisbane, en een van Chicago. De klok van Brisbane gaan ze nog veranderen in Alkmaar! Grappig toch!
Ik ga nu even met Annie zitten. En Chris is even een broodje halen bij de Subway. Lekker! Ook heeft Chis typische nederlandse nederlandse koekjes gekocht. En hij heeft alle nederlandse producten bestudeerd. Ze hebben ook kaas.. Maaslander.
Ik ben met Emma en Annie naar het shoppingcenter geweest. Super groot! Echt heel dichtbij. Al zal ik er niet veel te vinden zijn ivm dat ik moet sparen voor mijn backpack avontuur, het is wel handig!
Vanmiddag ben Ik met Chris en Samuel naar het park geweest en naar een uitzichtpunt over de stad, Super mooi en ook niet ver weg van mijn huis.
Ik wil Merel bedanken voor haar super lieve cadeautje. Een fotolijstje met daarin een foto van Anne, Merel en mij erin. Hij staat nu op mijn nachtkastje. Veder wil ik iedereen bedanken voor alle kaarten enz. Deze staanook op een mooie plek in mijn kamer.
Liefs Luka
Hee luuk.
Wat super dat het al gelijk zo goed bevalt.
En van die klok, kaas en koekjes is ook echt super lief.
Kijk uit dat je niet te bruin wordt.
Have fun.
Xx
Hi Ann,
Ja het is echt super! Maar ik moet inderdaad oppassen voor de zon. Het is zelfs verpicht om een hoed en een zonnebril op te hebben! Dus ik heel lief een hoed gekregen van Emma. Liefsxx