1e indruk Brisbane

Hallo lieve vrienden, familie, en mensen die het leuk vinden dit te lezen

Gisteren om 6 uur in de ochtendben ik geland in Brisbane, Straal blauwe lucht!

Mijn vucht was lang maar ik vond het best te doen. Het was gezellig met Merel. Gister hebben we niet geslapen. We denken dat het het beste is om maar gewoon mee te doen. Gelukkig waren we niet erg moe. Kimmie (een kennis van Remco) zegt alleen dat je jetlag ook een week later kan komen. Dus ben benieuwd.

Gister dus door Brisbane CBD gelopen, en South Brisbane. Lekker bij starbucks koffie gedronken, lekker gelunched en in het park gechilled. We hadden een heel gezellige dag met nog 2 duitsers die met ons mee gingen. Wel grappig was dat ik de 1e nederlanders al snel tegen tegen kwam.Ikvroeg waar ze vandaan kwamen...uit Alkmaar.

S'avonds afgesproken met Remco. We hebben gezellig en lekker gegeten met een hele groep studenten van zijn uni.

Nu is het kwart voor 10 sochtens en ik heb wel aardig geslapen in YHA Brisbane. We hadden een hotel verwacht dus het was wel even schrikken toen we met mensen een kamer moesten delen.Merel komt zo ook naar beneden en dan gaan we er weer een leuke dag van maken. We hebben morgen die introductie en daarna door naar het gezin.

Ik ben reuze benieuwd naar het gezin. Nu eerst maar weer lekker genieten van een heerlijke dagje in deze leukestad.

Cheers Luka

Merel

Mooi zo, klinkt om jalours op te worden ;) gelukkig maar! kus

Floor

Leuk leuk leuk!!!!!

Anne

Klinkt super Luuk!

Rosa

Hee Luuk!

Wat leuk om te lezen hoe het met je gaat en wat een indrukken je op doet! Ben zo benieuwd hoe je het allemaak gaat hebben! Met mij gaat alles goed, animatie is erg leuk! en vermaak me goed! Voor jou heel veel sucses de komende dagen en w'll keep in touch!

Xliefs